Håndværker tilbud

Vi vil altid forsøge at give vores kunder et godt tilbud - målt på kvalitet og pris. En god handel for os er hvor vores kunder føler de har gjort en god handel og fået et godt produkt.

Mangler du en håndværker i Blåvand?

Vi har samlet et stærkt team af lokale håndværkere og vil med vores egne folk og vores netværk altid kunne levere det bedste resultat. Vi har investeret i et stort lokalt lager for at sikre at spild tid - som transport - minimeres. Vores kunder kan altid se denne fordel på deres afsluttende fakturaer!

Vi arbejder således mest lokalt og vil være et naturligt valg, hvis du ønsker en lokal håndværker fra Blåvand. VI rykker hurtigt ud og forlader ikke pladsen før jobbet er løst. Vi lever af tilfredse kunder!

De fleste opgaver er meget forskellige fra hinanden, hvorfor vi vægter et individuelt tilbud højt. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på alt slags tømrer og håndværkerarbejde.

Byggemarked i Blåvand?

Vi har nu åbnet dørene for, at du kan bruge os som dit lokale mini byggemarked i Blåvand. Vi har lageret og bestiller hjem på daglig basis - derfor yder vi gerne den service at du kan komme og købe træ, døre, vinduer, tagsten og andet nyttigt til dit byggeri.

Dvs. kig ind forbi hvis du står og mangler det mindste. Vi servicere gerne - og håber at du vil vælge os til som håndværker til dit næste spændende projekt.

 

Nedenfor har vi indsat nogle aktuelle tilbud:


Fast pris på eftersyn og smøring af beslag
på døre og vinduer :
Max. 10 elementer          750 kr. + moms (excl. hængsler m.v.)
Max. 20 elementer         1400 kr. + moms (excl. hængsler m.v.)


Bestil her : naj@blaavand-tomrer.dk

Nb. hvis det er uden for Blåvand området er der tillæg for kørsel